Logga

Om oss

Om Företaget


Kiruna Guidetur.

Företaget startades 1993 av Gunnar Selberg. Under de första åren var  nästan all verksamhet knuten till sommaren men med åren har vintern blivit en allt större del. Idag är vintern större delen. Fortfarande är guidade turer en stor del av verksamheten men kompletta paketresor växer hela tiden, samtidigt som de internationella gästerna utgör en allt större andel.

Kiruna Guidetur är ett fristående företag som har tillgång till alla produkter i Kiruna och på hela Nordkallotten och Lappland. Vi väljer alltid de mest prisvärda produkterna åt dig som kund när vi sätter ihop våra resepaket och turer.

Våra samarbetspartners är SAS, Icehotel, Kebnekaise fjällstation, Jukkasjärvi vildmarksturer, Ladtjojaure båttrafik , Abisko Turiststation, Riksgränsen m. fl.

Vi skräddarsyr arrangemang för företag och grupper, säljer paketresor till individuella och arrangerar guidade turer. I våra arrangemang bygger vi in det bästa av Kirunas natur och kultur. Vi har också souvenirbutiker på flygplatsen och i centrala Kiruna.

Kvalitet måste inte vara dyrt. Vi väljer våra samarbetspartners med stor omsorg och har erfarna guider som vet vad service innebär. Vi erbjuder genuina aktiviteter, turer och paketresor som bygger på Kirunas fantastiska natur och unika kultur.

Idag arbetar åtta personer på företaget året runt och under högsäsong är vi 14-15 heltidstjänster och några guider som arbetar deltid vid behov.

   

Gunnar Selberg          Yukiko Soshino Fredriksson            Finn Wiström                            Klaudia Kovacs

            Grundare                                VD                               Verksamhetsansvarig                  Ansvarig för stugby

                        

Kiruna Guidetur AB

Vänortsgatan 8

981 32 Kiruna

Tel: 0980-81110 

www.kirunaguidetur.com

info@kirunaguidetur.com

org nr: 556782-6911