SOMMAR

Se alla våra turer

Från1 595 SEK

Vildmarkstur med fyrhjuling

Vi följer skogsvägar där ni får uppleva den vackra naturen runt Kiruna. Fyrhjulingen kör ni själva och sitter 2 personer/ATV. Guiden berättar om kultur, djurlivet i området och den unika naturen. Ni blir serverade lunch under turens gång.

Från1 695 SEK

Tur till Abisko nationalpark

Med buss åker vi upp längs det sombrukar kallas Sveriges vackraste väg. Vi njuter av den fantastiska utsikten över fjällmassivet Lapporten och den mäktiga sjön Torneträsk. I Abisko går vi ner till Abiskojokk, en magnifik kanjon med dramatisk natur. 

Från1 495 SEK

Dagstur med kanot

Finns det något mer njutningsfullt sätt att ta sig fram än med kanot? Troligtvis inte. Vi färdas längs Torneälven och uppleverden rogivande naturen till etthundra procent. Vi gör ett strandhugg, kokar kaffe och njuter. 

Från1 295 SEK

Båttur på Torne älv i midnattssol

Midnattssolstur längs den vackra Torneälven. Med midnattssolen lysande rakt i norr upplever vi den vackra naturen i Torne älvdal. Vid lägerplatsen serveras vi kaffe/smörgås runt elden i en Lavvu.

Från2 495 SEK

Båttur Torne älv med middag + Icehotel 365, Nutti Sami Siida

En underbar kvällsutflykt längs den vackra Torneälven. Från älven är det så mycket lättare att uppleva naturens skönhet. Vi lägger till vid vår kåta på en ö mitt i älven. I kåtan lagar guiden mat över öppen eld. Ni serveras en traditionell lappländsk middag.

Från975 SEK

Vandring På Kurravaara

Vi vandrar upp på toppen av Kurravaara, ett litet fjäll utanför kiruna med fin utsikt och vacker natur.
Stigen upp är enkel att gå och passar alla åldrar, ca 3 km upp till toppen.

Från2 695 SEK

Vandring till Trollsjön

Vi vandrar mot Trollsjön i den sagolika miljön av dalsgången Kärkevagge. Sträckan är ca 6 km. Trollsjön som heter Rissájávri på nordsamiska är Sveriges klaraste och renaste sjö. Vi njuter av en lunch utomhus vid Trollsjön. Efter lunchen vandrar vi tillbaka. 

Från1 495 SEK

Midnattssol, middag i stugan

En underbar tur där vi besöker den fantastiska naturen nära Torneälven. Er guide serverar en trerätters middag i vår vildmarks matsal. Efter middagen åker vi upp på berget Luossavaara med minibuss där man har en fantastisk utsikt över Kiruna. 

Från1 295 SEK

Mountainbike tur

Följ med på en mycket speciell tur med Mountain bike. Turen startar i centrala Kiruna och går upp på berget Luossavaara med en enastående utsikt över omgivningarna.

Från3 195 SEK

Övernattningstur med kanot

Finns det något mer njutningsfullt sätt att ta sig fram än med kanot? Troligtvis inte. Vi färdas längs Torneälven och uppleverden rogivande naturen. Vi gör ett strandhugg, kokar kaffe och njuter. 

Från1 695 SEK

Fisketur med båt, Torneälven

En underbar dagsutflykt längs den vackra Torneälven. Guiden kör båten och visar sina bästa fiskeställen. I älven kan man fånga flera olika fiskarter, såsom lax, öring, gädda, abborre etc. Lunch serveras i en grillkåta på den vackra ön Lehtisaari.

Från1 300 SEK

Lilla ridturen

Vi rider en kortare tur på våra härliga islandshästar. Ridturen tar ca 1 timme och anpassas efter ridvanan i gruppen. En tur både för dig som har ridvana och för dig som vill prova på att rida. Du hjälper till att göra i ordning hästarna före och efter turen.

Från2 100 SEK

Fjälltur med Islandshästar

På den här turen rider vi med islandshästar nära Kebnekaise, Sveriges högsta berg. En perfekt tur om du vill se fjälltopparna från ett nytt perspektiv i kombination med ljuset under sommaren och hösten.

Från8 345 SEK

Paketresa till midnattssol

Välkommen till Kiruna och Lappland. Här upplever ni en fantastisk fjällvärld med Kebnekaise och Abisko nationalpark, levande samisk kultur, storslagen natur med orörda älvdalar, världens största underjordsgruva och givetvis midnattssolen.

Från1 595 SEK

ATV Skogstur med hundar

Vi besöker kennel att träffa vänliga huskies. Din guide berättar om slädhundar och hur man tar hand om dem. Om du har tur kan du se söta valpar. Vi går för en åktur med 10-12 hundar och fyrhjuling genom skog och öppet landskap.

Från895 SEK

Hundtur med vagn

Besök vår hundspannskennel i Kauppinen. Strosa runt mellan hundgårdarna medan du lyssnar på guiden som berättar historier om hur vi tränar, matar och föder upp våra hundar, och om våra egna erfarenheter i de svåraste hundspannstävlingarna på jorden!

Från395 SEK

Cykeluthyrning

Upptäck Kiruna med mountainbike. Det är förmodligen den enklaste och lättaste sättet att ta dig runt och hinna se mycket av staden och naturen runt omkring.

I Kiruna ligger naturen runt hörnet, genom att hyra en cykel kan du med lätthet ta dig från hotellet direkt ut till en av många fina platser Kiruna har att erbjuda.

Vi har TREK cyklar av hög kvalité som klarar av både väg och stigar i kuperad terräng.

Från495 SEK

Uthyrning Kajak/Kanot

Kanoterna/kajakerna ligger belägna vid vår stugby Aurora Camp där du direkt kan paddla ut i den stora mäktiga Torneälven som ofta misstas för en sjö.
Du kan även ta med kanoten/kajaken på egen bil och upptäcka andra delar av Kiruna med omnejd. 
 

Från845 SEK

Besök en kennel

Besök en kennel och spendera tid med kramgoa Huskies!


 

Från4 700 SEK

Familjepaket sommar

Vi erbjuder ett unikt resepaket som passar familjer. Ni kommer att bo en av stugor på Aurora camp vid Torneälven. Paket ingår kanot uthyrning, besök på Icehotel, samisk utomhus museum, en kort vandring. 

Från1 590 SEK

Besök på Icehotel och Nutti Sami Siida

Välkommen till en oförglömlig dagstur till Nutti Sami Siida och Icehotel 365 på sommaren!

 

Från1 695 SEK

Northern light chase by minivan

Med minibuss åker vi till norrskenet! Abisko, Björkliden, Jukkasjärvi, Gällivare, guiden kollar vart det är störst sannolikhet att se norrsken och vi åker dit, vi åker inom en radie på 125 km från Kiruna för att optimera just dina chanser att se norrsken. En perfekt tur för dig som verkligen vill se norrsken och ha tid till att ta bilder.

Från1 195 SEK

Båttur med middag

En underbar kvällsutflykt längs den vackra Torneälven.

Från7 965 SEK

Lappland sommar äventyr

Välkommen till Kiruna och Lappland! Vi erbjuder paketresa för naturälskare. Ni får uppleva fantastiska naturupplevelser med dagstur med kanot, vandring till Trollsjön, middag vid Torne älven. 

Från4 450 SEK

Paketresa till lugnet och tystnaden, sommar

Vi erbjuder ett uniktresepaket som ger Er lugn och harmoni tillbaka. Stressen och kraven i storstaden finns inte, inga möten, ingen trafik, inga köer, ingen TV, inga tidningar, ingen mail. Bara tystnaden, stillheten, eldens flammor och närheten till naturen.

Från1 095 SEK

Tentsile Trädtält

Njut av naturen bland trädstammarna i våra Tentsile trädtält. 
Här får du känslan av att vara i ett tält och en hammock samtidigt. 
 

Från2 595 SEK

Älgsafari med häst

Att se skogens konung från hästryggen är värt att upplevas. Tystnaden och den vackra naturen ger oss en skön känsla av välbefinnande och att få en lunch bestående av lokala specialiteter är en trevlig avslutning på turen.

Från2 595 SEK

Norrskenstur med häst

Att se det sprakande norrskenet och en stjärnklar himmel från hästryggen är en fantastisk upplevelse. Avkoppling när den är som bäst, i mörkret litar vi helt på våra fyrfota vänner och tystnaden bryts ibland av hästarnas frustande.

Exklusiv isfisketur med snöskoter


The beautiful frozen lakes of Lapland might seem bare and empty of life, but under the surface the fish are still active! 

In this exclusive tour, we take you to even more remote fishing locations, for a truly immersive experience!

With a reindeer skin to sit on and a simple hole in the ice, you try your fishing luck for species like arctic char and trout after having driven your snowmobile through the arctic forests and rivers of Swedish Lapland. And as you do, your guide will prepare you a warming lunch over an open fire. Does it get any better?

Does this sound like the adventure for you? Send us a booking request today!

Kategorier